Make your own free website on Tripod.com

SOUTHPARK SITE

Eric Cartman

Eric is de vetzak van de groep, al zal hij nooit toegeven dat hij vet is en gewoon blijven volhouden dat hij slechts dikke botten heeft. Verder is hij de eikel van de groep en hij haalt altijd alles door elkaar. Omdat hij zo dik en dom is wordt hij door de anderen constant voor lul gezet. Om hem toch een gelukkige jeugd te bezorgen mest zijn rare moeder hem vet met cakes en chocolade kip. Hij heeft twee huisdieren de kat Kitty en varken Fluffy ( die van bier houdt ).

In de serie probeert hij zijn vader te vinden wat hem uiteindelijk lukt. De man die hij voor zijn moeder houdt blijkt namelijk zijn vader te zijn. Wie zijn moeder is is niet bekend.

 

Stan Marsh

Stan is een normale amerikaanse jongen. Hij is de vriend van Wendy Testburger, maar moet altijd overgeven als hij met haar praat. Hij is de quaterback van South Park Elementary Cows (de football club van de school.). Zijn hond Sparky is homo, van zijn opa die ook bij hen in huis woont moet hij die vermoorden. Verder is Stan de gene die elke aflevering meedeelt dat Kenny dood is 'Oh my god, they killed Kenny!'.

Kyle Broslovski

Kyle is de meest intelligente van de groep. Dit zal wel komen omdat hij Joods is, daardoor wordt hij veel gepest (vooral met kerst). Tijdens de kerst speelt hij met zijn zelf bedachte vriend Mr. Hankey. Verder bezit hij een olifant die hij probeert te koppelen met Cartmans varken Fluffy. Elke week noemt hij de moordenaars van Kenny "Bastards". Hij heeft ook nog een klein broertje Ike welke hij graag verrot trapt

 

Kenny McCormick

Kenny is de pechvogel. Hij wordt elke aflevering vemoord op de meest schitterende manieren. Hij komt uit een arm gezin vol dronkenlappen. Verder mompeld hij als hij spreekt.

 

Wendy Testaburger

Wendy gedraagt zich als een kleine bitch. Ze is de vriend van Stan en haat iedereen die hem van haar weg probeert te houden. Haar beste vriendin is Bebe

The Chef

Chef is de mentor van de kinderen, hij zingt liefdesliedjes voor hun om ze dingen uit te leggen over sex. Chef is ook coach van the South Park Cows football team.

Mr. Garrison

Mr Garrison is de leraar van de school. Verder is hij een parttime- psychopaat. Hij draagt een pop (Mr. Hat) om zijn hand die dient als een soort alter-ego. Zijn gedrag suggereert dat hij Homo is maar hij zegt dat hij zich zo gedraagt om wijven te krijgen. Als de kinderen iets fout doen probeert hij ze voor lul te zetten.

 

Mr. Hat

Mr. Hat is de handpop van Mr. Garrison's . Mr. Garrison laat hem de meest gekke dingen doen. Mr. Hat is meestal slecht gehumeurd, hij scheld en schreeuwt naar de kinderen.

 

Ike

Ike is Kyle's kleine boertje. Hij is geadopteerd en is Canadees. Zijn woordenschat is maar klein. Vaak wordt hij geschopt door Kyle, maar voor Kyle hem een rotschop verkoopt vraagt hij 'Don't kick the baby'

 

Officer Barbrady

De officier van het politie korps van South Park. Van het gene wat er om hem heen gebeurt heeft hij weinig tot geen idee. Hij is analfabeet en moedigt de kinderen aan niet te gaan lezen want lezen sucks.

Jimbo

Jimbo is Stan's oom, een oorlogsveteraan. Jimbo houdt er van dronken te gaan jagen met automatische geweren en explosieven.

 

Ned

Ned is ome Jimbo's oude oorlogsvriend wie met Jimbo en de kinderen altijd gaat jagen. Hij heeft keelkanker en praat daardoor met een machine.

 

Jesus

Jesus is de zoon van God. Jesus heeft zijn eigen TV-show genaamd 'Jesus and Pals' waarin hij telefonisch advies geeft aan kijkers. Hij heeft Satan en de Kerstman al een keer verslagen in een knokpartij

 

Pip

Pip is een iritant engels rotjong die geen vrienden heeft. Hij is een enorme kakker.

Terrance and Phillip

De Beavis and Butthead van Southpark. Alle grappen die ze maken gaan over stinkende scheten.

Kenny's Vader

Kenny's vader is alcoholist. Als het drinken van Scotch een betaalde baan was, dan zou hij nu al miljonair zijn

Maphesto

Een genetisch manipulator. Maakte een evil kloon van Stan. Hij heeft een zwak voor wezens met 4 konten ( butts )...

 

DIT IS DE SOUTHPARK  DE SITE OP :   http://home.hetnet.nl/~broosfrijters/index.html